logo czlazne.cz

Novinky

Image

Co Vám přinášíme?

 

Neustále sledujeme nabídku jednotlivých lázní i wellness hotelů a rádi Vám tuto nabídku zprostředkujeme.

Na níže uvedených odkazech najdete 2 facebookové stránky.

Jedna z nich se snaží podchytit zprávy ze všech možných lázeňských domů i z lázeňských měst a přinášet Vám novinky napříč celou Českou republikou. Najdete zde jak nabídky nových nebo zvýhodněných pobytů, tak i obecné informace pro turisty.

Druhá pak přináší specifické informace týkající se Třeboně, která je mimo lázní i zajímavým místem pro návštěvníky, kteří milují zdejší krajinu plnou rybníků, využívají místních mimořádných podmínek k cykloturistice nebo zde tráví letní dovolenou či navštěvují vyhlášené výlovy rybníků.

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.