logo czlazne.cz

Zapomeňte na stres a spěch. Nechte se unášet příjemným pocitem uvolnění v sauně či při blahodárné masáži. Wellness nás učí odpočívat a oprostit se od každodenních starostí. Harmonie těla i duše; odpočinek, po kterém se člověk cítí jako znovuzrozený – i to je význam slova wellness. Programy wellness jsou vhodné pro každého, kdo klade důraz na zdravý životní styl, vyrovnanost své osobnosti i pro toho, kdo chce zpomalit vliv přibývajících let.

Nabízí celkem 16 komfortně vybavených apartmánů ve 4 kategoriích. V designu interiéru hotelu jsou upřednostňovány čisté linie, u vybavení apartmánů je kombinován moderní vzhled s použitím tradičních materiálů. Ddá se na spojení kvality, funkčnosti i estetické hodnoty. Hostům je tak zajistěn po všech stránkách exkluzivní pobyt.

Konstantinovy lázně nabízejí širokou škálu léčebných procedur se zaměřením na kardiovaskulární onemocnění. Léčbu poskytují v několika lázeńských domech.

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.