logo czlazne.cz

Spa Resort Lednice **** je nekuřácký hotel, který svým hostům nabízí komfortní ubytování v 43 prostorných pokojích, 3 apartmánech a luxusním knížecím apartmánu, jenž uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka. Lázeňský hotel je dále vybaven komplexním balneoprovozem, kde si můžete vybrat ze širokén léčebných a relaxačních procedur, wellness centrem, restaurací se zimní zahradou, konferenční místností a prostorem pro školení. Samozřejmostí je vlastní uzavřené parkoviště v areálu hotelu a bezdrátové připojení k internetu v celém komplexu hotelu.

Lázně Lednice
Místo přírodních krás a pohádkových zámků Vám nabízí nový lázeňský areál.

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.