logo czlazne.cz

Lázně Lednice
Místo přírodních krás a pohádkových zámků Vám nabízí nový lázeňský areál.

Lázeňský dům Perla je moderní rehabilitační zařízení v těsné blízkosti zámecké zahrady poskytuje komplexní léčebné a rehabilitační služby, využívající účinků přírodní jodobromové minerální vody, která blahodárně působí na pohybový a oběhový systém, na neurologické nemoci, ale i na gynekologické potíže a stavy po popáleninách.

Lázně nabízejí komfortní ubytování ve dvoulůžkových pokojích a apartmánech s příslušenstvím s celkovou kapacitou 80 lůžek. Hosté mají k dispozici restauraci, kavárnu s venkovní terasou, zasedací místnost pro 40 osob, internetový koutek, prostornou tělocvičnu, fitcentrum, saunu a bazén s vířivkou a protiproudem. Bezbariérový přístup je zabezpečen do všech částí budovy.

Nádherné lázeňské prostředí, příjemný personál a blahodárné účinky minerální vody určitě uspokojí i náročnější klientelu.

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.