logo czlazne.cz

Lázeňský dům Praha prošel v roce 2016 kompletní rekonstrukcí a nabízí luxusní ubytování v prvorepublikovém stylu. Budova se nachází v atraktivní části areálu hned vedle kolonády a hrdě dominuje malebnému lázeňskému parku, který láká k procházkám.

Lázeňský dům nabízí komfortní ubytování v nově vybavených jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích a apartmánech s vlastním příslušenstvím.

Komfortně vybavený lázeňský dům Moravan pocházející z dvacátých let minulého století se tyčí nad údolím řeky Bečvy. Nachází v poklidné části lázní a je obklopeno zelení.

Po rozsáhlé rekonstrukci, která byla ukončena v roce 1996, nabízí lázeňský dům Moravan svým klientům komplexní služby související s kardiorehabilitací a zároveň služby pro relaxaci a odpočinek. Samozdřejmostí je individuální přístup všech pracovníků.

Lázně Teplice nad Bečvou a.s. jsou svou polohou v malebném údolí řeky Bečvy v Moravské bráně vhodným prostředím pro Vaši relaxaci a načerpání nových sil. Díky unikátnímu přírodními zdroji - minerální vodě bohaté na oxid uhličitý, jsou však místem, kde pomůžou hlavně Vašemu srdíčku, cévám i celému organismu.

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.