logo czlazne.cz

Areál lázní a hotelu je tvořen dvěma budovami, které patří k významným architektonickým památkám z počátku dvacátého století. Lázeňská péče je poskytována v budovách Vlasta a Přemyslovka.

Lázeńská péče v Lázních Bechyně je poskytována ve dvou lázeňských domech. Novým centrem lázní je nový hotel Olga, kde se nachází přijímací kancelář, recepce, denní bar, ordinace, bazén s vířivkou, sauny a prostory pro poskytování léčebných procedur. V lázeňském domě Božena jsme pro Vás připravili klidné ubytování v hezkém prostředí, v účelně zařízených jedno a dvoulůžkových pokojích.

Lázeňství v Bechyni má dlouhou tradici, která zde trvá již přes 300 let. Komplex lázní je umístěn na klidném okraji města. V areálu lázní se nachází několik budov, ve kterých je hostům poskytováno ubytování v několika různých kategoriích, kde si dokáží vybrat i ti nejnáročnější klienti. V lázních v Bechyni se především léčí revmatická artritis, Bechtěrevova choroba, koxartróza a ostatní artrózy, metabolická onemocnění s postižením kloubů, bolestivé syndromy šlach a svalů, předoperační a pooperační stavy, osteoporóza a další. 

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.