logo czlazne.cz

Ubytování v Třeboni – to je penzion Bílý jednorožec. Nabízíme ubytování v samém srdci lázeňského města Třeboň, v historickém domě na pěší zóně, s ideální polohou na křižovatce hlavních turistických cílů Třeboně – naproti vstupu do Zámku Třeboň, 100 m od malebného třeboňského náměstí a zároveň 100 m od hráze rybníka Svět. Přímo sousedí s historickým areálem českého pivovaru Bohemia Regent.

Bertiny lázně mají v Třeboni velmi dlouhou tradici. Založeny byly již v roce 1883 učitelem Václavem Huckem, který zde zavedl používání třeboňského přírodního léčivého zdroje - slatiny, která se využívá pro léčení poruch pohybového aparátu, revmatických chorob, poúrazových a pooperačních stavů a celkovou rekondici těla i mysli.

Rozsáhlý komplex společnosti Lázně Aurora Třeboň se nachází na západním okraji jihočeského města Třeboně, v klidném prostředí 45 hektarového parku na břehu rybníka Svět. Specializuje se na léčení poruch pohybového aparátu, revmatických chorob, poúrazových a pooperačních stavů a celkovou rekondici těla i mysli.

Renesanční hotel Zlatá hvězda**** Třeboň, přímo v historickém srdci města nabízí ubytování a stravování, wellness pobyty, konference i svatby.

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.