logo czlazne.cz

Rozsáhlý komplex společnosti Lázně Aurora Třeboň se nachází na západním okraji jihočeského města Třeboně, v klidném prostředí 45 hektarového parku na břehu rybníka Svět. Specializuje se na léčení poruch pohybového aparátu, revmatických chorob, poúrazových a pooperačních stavů a celkovou rekondici těla i mysli.

 

Hlavní léčebnou metodou třeboňských Lázní Aurora jsou slatinné koupele a zábaly. Třeboňská slatina má původ v rostlinách jako ostřice a ostřice, orobinec a rákos. Její léčivé účinky na organismus spočívají v postupném a rovnoměrném prohřívání těla, působí blahodárně na pokožku a zvyšuje celkovou obranyschopnost. U pacientů s pohybovými obtížemi způsobuje slatina snížení svalového napětí, snížení bolesti, lepší prokrvení a rychlejší regenraci. Všechny takovéto procedury jsou poskytovány školeným personálem a specializovanými lékaři.

Dále si v Lázních Aurora můžete vychutnat bylinné, uhličité či perličkové koupele, vířivé lázně horních a dolních končetin, skotské střiky, elektroléčebné a světloléčebné procedury, pohybové terapie, masáže, parafínové zábaly, kryoterapie, akupunktura, inhalace, oxygenoterapie, plynové injekce.

V nabídce naší společnosti na Třeboň lázně.cz  jsou  krátkodobé relaxační programy (víkendové nebo týdenní), ale můžeme Vám pomoci i s klasickým léčebný pobytem.

Ubytovací služby Lázní Aurora

Ubytovací kapacita lázní v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích nebo apartmánech je 564 lůžek ve 289 pokojích. Dalších 250 lůžek je k dispozici v dependancích, které jsou v dosahu pěší chůze od lázní.

Kromě pokojů vyhrazených pro pojištěneckou klientelu (pokoje kategorie Prim), nabízejí Lázně Aurora ubytování ve 4 ktegoriích pokojů:

Apartmá DeLuxe (6x) - (třípokojové apartmá, max. 5 osob):obývací pokoj a 2 ložnice, samostatná koupelna (sprcha + vana) a WC s bidetem, fén, lednice, varná konvice, trezor, telefon, Sat LCD TV, klimatizace, župany, balkon, bezpečnistní schránky, WiFi.

Apartmán De Luxe

Apartmá President (2x) - (třípokojové apartmá, max. 3 osoby): obývací pokoj, ložnice a pracovna, samostatná koupelna (sprcha + vana) a WC s bidetem, fén, lednice, varná konvice, trezor, telefon, Sat LCD TV + DVD, radiomagnetofon, župany, pantofle, balkon, bezpečnostní schránky, WiFi.

Apartmán President

Apartmá Klasik (4x) - (dvoupokojové apartmá, max. 3 osoby): obývací pokoj a ložnice, samostatná koupelna (sprchový kout) + WC, fén, lednice, varná konvice, trezor, telefon, Sat LCD TV, župany, balkon, bezpečnostní schránky, WiFi.

Apartmán Klasik

Dvoulůžkové pokoje Superior (98x s balkonem, 38x bez balkonu) - nově rekonstruované pokoje se samostatnou koupelnou (sprchový kout), samostatné WC, fén, lednice, telefon, TV včetně programů rádií, trezory, WiFi, bezpečnostní schránky, župany. V této kategorii též zařazeny bezbariérové jednolůžkové pokoje. V pokojícj je možno zvolit uspořádání postelí double (manželské postele) nebo twin (postele od sebe oddělené).

Dvoulůžkový pokoj Superior+ balkon

Jednolůžkové pokoje Superior - většinou dvoulůžkové pokoje prodávané jako single use (užití pouze jednou osobou)

Jednolůžkový pokoj Superior + balkon

Součástí  komplexu Lázní Aurora Třeboň jsou i kongresové prostory, restaurace, bary, obchody, plavecký bazén se slanou vodou, aqua centrum s vodními atrakcemi (tobogán, divoká řeka, whirlpooly, hydromasážní lavice, chrliče, vodní hřib), fitness, tělocvična, sauna, solárium, squash, bowling, kadeřnictví, kosmetika, manikúra, pedikúra a internetová místnost

Wellnesscentrum AquaViva

Plavecký bazén (25m) s mírně slanou vodou o teplotě cca 30°C, jež na rozdíl od klasické sladkovodní chlorové technologie nezpůsobuje podráždění pokožky a sliznic. Vedle plaveckého bazénu je i dětské brouzdaliště.

Vodní svět s vodou o teplotě cca 32°C nabízí množství aqua atrakcí, jako např. divokou řeku, perličkovou masážní lavici, stěnovou hydromasáž, chrliče, vodní hřib, 40 m dlouhý tobogán (vstup pro děti od 10 let) či whirlpooly pro 6 a 12 osob. Vodní svět je propojen s plaveckým bazénem a voda je zde také mírně slaná.

Parní lázeň pro relaxaci a uvolnění stresu, nachází se v prostorách plaveckého bazénu.

Sauna - Ve wellnesscentru najdete klasickou finskou saunu s kapacitou pro 12 osob, prohřátou na 90-95°C. Jako jedni z mála provozovatelů můžeme nabídnout pro ochlazení venkovní bazének o rozměrech 5,00 x 2,00 x 1,30 m. Samozřejmostí je možnost zakoupení nealkoholických i alkoholických nápojů.

Vibrosauna -  U této procedury se jedná o zahřátí těla na příjemnou teplotu, kterou si sami navolíte (max. 80°C) a regulujete, na rozdíl od klasického saunovacího procesu (tzn. pocení a následné prudké ochlazení). Jak vše probíhá? Ulehnete, uzavřete horní kryt (hlava zůstává venku !) a měkké polstrované lůžko pod vámi jemně vibruje. Stejně jako teplota, tak i vibrace se dají nastavit, jinou intenzitu vibrace můžete mít pod zády a jinou u nohou. K tomu vám pustíme příjemnou hudbu nebo si můžete přinést své oblíbené melodie. Kolem hlavy vám proudí čistý ionizovaný vzduch, zbavený všech nečistot. Během krátké doby jste uvedeni do příjemného relaxačního až uspávajícího stavu.

Solárium- Nabízíme vertikální solárium s pravidelnou kontrolou a výměnou eurotrubic. Záznam o výměnách přímo v místnosti solária. Možnost zakoupení opalovacích krémů (i jednorázových).

Fitness centrum je vedené školeným instruktorem. Na ploše 130 m2 se nachází posilovací stroje Filip Sport, Lifestep, Lifecycle, Crosstrainer Kettler. Při cvičení můžete sledovat sportovní přenosy na velkoplošné TV. K prodeji je zde i dostatečný sortiment nápojů.

Squash - Možnost rezervace kurtu na recepci wellnesscentra ( tel.: 384 750 666), kde je možno zapůjčit si za poplatek rakety a míčky .

Tělocvična - Víceúčelová hala o rozměrech 17,5 x 30 m, která slouží zejména pro skupinový rehabilitační tělocvik, cvičení jógy a míčové hry. Má provedeno trojí lajnování – na basketbal, volejbal a tenis.

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.