logo czlazne.cz

„Jedinečná historická atmosféra v luxusních lázních“

Mariiny Lázně jsou jedinečným produktem odrážejícím historii Mariánských Lázní. Lázeňský resort zaměřený na využití přírodních zdrojů je prvním místem v Evropě a možná i na světě, kde se začalo léčit účinky přírodní rašeliny (historický název Moorbad). Mariiny Lázně jsou také místem vývěru přírodního CO2 Mariina plynu, který dal základ názvu města - Mariánské Lázně. Zárukou neopakovatelného zážitku v historickém ambiente jedné z nejstarších budov Mariánských Lázní bude komfortní ubytování ve 20 pokojích a unikátní lázeňský komplex s jedinečnými procedurami využívajícími přírodní Mariin plyn CO2 a rašelinu, který bude propojen krytými a vytápěnými kolonádami (promenádami s historickými expozicemi) s hotely Nové Lázně, Centrální Lázně.

Luxusní Spa a Wellness Hotel Olympia se nachází na jednom z nejkrásnějších míst Mariánských Lázní, v klidném centru města, v horní části lázeňské zóny, blízko lesů a lázeňských parků. Od světoznámé lázeňské kolonády se Zpívající fontánou je vzdálen cca 500 metrů. Spa a Wellness Hotel Olympia je schopen díky svému špičkovému vybavení a úrovni poskytovaných služeb uspokojit nadstandardní požadavky náročných tuzemských a zahraničních klientů. Vedle klasické lázeňské léčby nabízí hotel i mnoho druhů relaxačních a wellness pobytů.

Jak název napovídá, tento impozantní hotel je vybudován v přímořském stylu, čemuž odpovídá i vnitřní vybavení s restaurací připomínající převrácený trup lodi. Celá budova se nachází na samém konci hlavní třídy Mariánských lázní s výhledem na kolonádu.

Komplex lázeňských budov Svoboda, Margareta a Palladio leží v klidném prostředí lesoparku, nedaleko kolonády se Zpívající fontánou. V sousedství se nachází pavilon Lesního pramene s promenádou, která volně navazuje na geologický park. Celý resort prošel výraznou rekonstrukcí, došlo k propojení Svobody, Margarety a Palladia krytou prosklenou promenádou, která umožňuje využívat všechny služby pod jednou střechou. V jejích prostorách se rovněž nachází vývěr Lesního pramene k pitné kúře. Bylo rozšířeno léčebné oddělení Palladio Spa Centrum o další minerální vany, modernizací prošla vstupní hala s recepcí a restaurace, pro příjemné posezení přímo v hotelu vznikl nový lobby bar.

Hotel San Remo **** se nachází v klidné části Mariánských Lázní, cca 20 minut pěší chůze od hlavní kolonády se Zpívající fontánou. Hotel je obklopen zelení, jejíž součásti je i vlastní malebná zahrada se zahradním altánkem a jezírkem. Ubytování v útulně zařízených pokojích, výborná kuchyně, léčebné i wellness procedury pod jednou střechou, bezplatné využití relaxačního centra s bazénem, whirlpoolem a saunou – to vše Vás čeká v hotelu San Remo, mariánskolázeňské oáze klidu a pohody. K příjemné rodinné atmosféře dále přispívá společenská místnost s knihovnou, akváriem a krbem.

4-hvězdičkový hotel Centrální Lázně byl založen v roce 1812, na samém počátku Mariánských lázní a navazuje tak na nejstarší lázeňský dům ve městě. K léčbě hotel využívá místní přírodní Co2 a minerální prameny. Vašemu zdraví zajisté prospěje i okolní prostředí. Hotel je totiž postaven na okraji města mezi parkem, poklidnou lázeňskou zónou a přilehlými lesy.

Spa Hotel Labe se nachází přímo u lázeňské promenády v Mariánských Lázní. Tato ojedinělá poloha nabízí krásný výhled na kolonádu se Zpívající fontánou. Přímo v hotelu je k dispozici léčebné oddělení, kde je poskytována část léčebných procedur. Mezi nimi jsou suché plynové koupele, plynové injekce, inhalace, masáže, parafínové zábaly, ultrazvuk, elektroterapie i lokální kryoterapie. Ostatní léčebné procedury pak poskytují lázeňské hotely Hvězda a Centrální Lázně.

Hotel Cristal Palace **** se nachází v srdci Mariánských Lázní v blízkosti lázeňských parků a hlavní kolonády se světoznámou Zpívající fontánou. Hotel nabízí svým klientům komfortně vybavené dvoulůžkové pokoje a apartmá čtyřhvězdičkového standardu. Pro handicapované je k dispozici bezbariérový pokoj, rodiny s dětmi mohou využít vzájemně propojené pokoje. Hotelová restaurace nabízí špičkovou gastronomii s certifikací Czech Specials. Dále hotel poskytuje svým hostům léčebné a wellness procedury s profesionálním přístupem hotelového týmu. Hotel nabízí možnost ubytování ve dvoulůžkových pokojích o rozloze 21m nebo v apatmánu (40m) s výhledem na park.

Moderní budova 4-hvězdičkového hotelu Butterfly je postavena v secesním stylu. Leží v samotném centru města, na hlavní třídě a naproti lázeňskému parku. Snadno tak lehkou procházkou dojdete až k lázeňské kolonádě.

Hotel Krakonoš se nachází v klidném prostředí nad Mariánskými Lázněmi, vzdálený od cetra cca 2km, dostupný vyhlídkovým vláčkem a MHD. Hotel je ideální pro rodinnou rekreaci, pořádání srazů i ozdravných pobytů pro děti. Hotel nabízí 86 pokojů, z toho 2 bezbarierové. Pokoje jsou útulně zařízeny, mají vlastní sociální zařízení, telefon a chladničku. Klientům je k dispozici recepce 24 hodin denně, směnárna a WIFI internet. Pro relaxaci je možnost využít solné jeskyně, krytého bazénu s protiproudem nebo si vybrat z pestré nabídky procedur.

4-hvědičkový hotel Hvězda se nachází v samém srdci Mariánských lázní na Goetheho náměstí. Hosté tak mají všechny skvosty historických lázní na dosah. Samotná novorenezanční budova hotelu do tohoto exkluzivního prostředí skvěle zapadá.

4-hvězdičkový hotel Vltava stojí u okraje lesoparku plného vyhlídkových tras. Ani do města to však nebudete mít daleko. Do lázeňské čtvrti se pomalou procházkou dostanete za 10 minut. K hotelu patří také, asi 150 metrů vzdálená, dependance Vítkov.

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.