logo czlazne.cz

Spa & Kur Hotel Praha***, který se nachází v samotném centru světově proslulých Františkových Lázní, představuje skutečnou lázeňskou klasiku. Kvalitní služby tříhvězdičkového hotelu, lázeňská péče pod vedením kvalifikovaných terapeutů a lékařů a všudypřítomná poklidná atmosféra jsou zárukou toho, že zde prožijete příjemné okamžiky regenerace a odpočinku. Hotel je situován v historickém centru Františkových Lázní naproti městskému parku, 5 minut pěšky od vlakového nádraží a zastávky autobusu, jen pár kroků od lázeňského dění na kolonádě. Okolí skýtá ideální podmínky pro turistiku i cykloturistiku, v blízkosti se nachází 18jamkové golfové hřiště.

Klasický lázeňský hotel Metropol*** zaujme příjemnou polohou u parku v centru města. Péči poskytují specialisté na tradiční lázeňskou léčebnou kúru s využitím výhradně místních přírodních léčivých zdrojů. Hotel je členem sdružení akreditovaných lázeňských organizací Medispa.

Lázeňský hotel Adler*** je nazvaný podle zakladatele lázní, chebského lékaře Dr. Bernarda Vincenta Adlera. Péči hostům poskytují specialisté na tradiční lázeňskou léčebnou kúru s využitím výhradně místních přirodních léčivých zdrojů. Hotel Dr. Adler je členem sdružení akreditovaných lázeňských organizací Medispa.

Aquaforum je největší a nejkrásnější akvapark českých lázní. K relaxaci nabízí 1 570 m² vodní plochy.

Hotel Imperial****S je nejluxusnějším hotelem ve Františkových Lázních. Nachází se uprostřed Jitřního parku, přímo v srdci města. Z hotelu na Vás bude dýchat výjimečná atmosféra s nádechem historie. Samozřejmostí jsou profesionální služby s individuálním přístupem ke každému hostu.

Františkovy Lázně jsou jedním z pilířù tzv. Západočeského lázeňského trojúhelníku. Přestože jsou malé, jsou velmi krásné. Jejich poloha blízko německé hranice a nedaleko historického Chebu z nich dělá velmi atraktivní turistickou destinaci. Do dnešní doby si zachovaly ráz lázeňského města z přelomu 19. a 20. století, kdy bylo evropské lázeňství na svém vrcholu.

 

Lázeňský hotel Savoy **** je jeden z prvních tradičních lázeňských hotelů přímo v centru Františkových Lázní. V hotelu pracují specialisté na tradiční lázeňskou léčebnou kúru s využitím výhradně místních přírodních léčivých zdrojů. Hotel je členem sdružení Medispa a smluvní partner německé zdravotní pojišťovny "Partner des Gesundheitsservice der BKK".

Hotel Goethe *** je umístěn v samém srdci Františkových Lázní na nejstarší lázeňské třídě. V hotelu se o Vás postarají specialisté na tradiční lázeňskou léčebnou kůru s využitím výhradně místních přírodních léčivých zdrojů. Hotel Goethe *** je členem sdružení akreditovaných lázeňských organizací Medispa.

Komfortně vybavený lázeňský dům Moravan pocházející z dvacátých let minulého století se tyčí nad údolím řeky Bečvy. Nachází v poklidné části lázní a je obklopeno zelení.

Po rozsáhlé rekonstrukci, která byla ukončena v roce 1996, nabízí lázeňský dům Moravan svým klientům komplexní služby související s kardiorehabilitací a zároveň služby pro relaxaci a odpočinek. Samozdřejmostí je individuální přístup všech pracovníků.

Královská vila města Františkovy Lázně uprostřed lázeňského parku v centru města - to je hotel Pawlik ****. Hotel má přímé propojení s Aquaforem a Císařskými lázněmi. O hosty se starají specialisté na tradiční lázeňskou léčebnou kúru s využitím výhradně místních přírodních léčivých zdrojů. Hotel je exkluzivním poskytovatelem tradiční slatinné koupele.

Lázeňský hotel Belvedere *** je oprávněný nositel italského jména "krásná výhlídka" díky Jitřímu parku, kterým je obklopen. O hosty se starají specialisté na tradiční lázeňskou léčebnou kúru s využitím výhradně místních přírodních léčivých zdrojů. Hotel Belvedere *** je členem sdružení akreditovaných lázeňských organizací Medispa.

Lázně Teplice nad Bečvou a.s. jsou svou polohou v malebném údolí řeky Bečvy v Moravské bráně vhodným prostředím pro Vaši relaxaci a načerpání nových sil. Díky unikátnímu přírodními zdroji - minerální vodě bohaté na oxid uhličitý, jsou však místem, kde pomůžou hlavně Vašemu srdíčku, cévám i celému organismu.

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.