logo czlazne.cz

Hotel Svoboda

Komplex lázeňských budov Svoboda, Margareta a Palladio leží v klidném prostředí lesoparku, nedaleko kolonády se Zpívající fontánou. V sousedství se nachází pavilon Lesního pramene s promenádou, která volně navazuje na geologický park. Celý resort prošel výraznou rekonstrukcí, došlo k propojení Svobody, Margarety a Palladia krytou prosklenou promenádou, která umožňuje využívat všechny služby pod jednou střechou. V jejích prostorách se rovněž nachází vývěr Lesního pramene k pitné kúře. Bylo rozšířeno léčebné oddělení Palladio Spa Centrum o další minerální vany, modernizací prošla vstupní hala s recepcí a restaurace, pro příjemné posezení přímo v hotelu vznikl nový lobby bar.

BLÍZKO PŘÍRODĚ

  • Vše pod jednou střechou - komplex Svoboda, Margareta a Palladio spojený krytou promenádou
  • Výhodná poloha - ubytování v klidném prostředí lázeňského lesoparku v blízkosti kolonády
  • Nové léčebné oddělení Palladio Spa Centre
  • Procedury z přírodních léčivých zdrojů
  • Vlastní minerální pramen k minerálním koupelím a pitné kúře - Lesní pramen
  • 24-hodinová lékařská pohotovostní služba a služba zdravotní sestry
  • Pobyty pro rodiny s dětmi - dětský koutek, programy pro děti, babysitting
  • WiFi zdarma

UBYTOVÁNÍ

Hostům je k dispozici 123 pokojů kategorie Komfort, Standard a Suite s vanou nebo sprchou, televizí, minibarem, sejfem a telefonem. V hotelu se nachází společenská místnost s televizí, knihovnou, billiardem a dětským koutkem. WiFi připojení je zdarma v celém hotelu. Hotel je nekuřácký.

LÉČENÍ

V lázeňském resortu se poskytuje komplexní lázeňská léčba, ordinace lékařů a léčebné oddělení se nachází v Palladio Spa Centru. Léčebné procedury se poskytují z přírodních léčivých zdrojů - minerální koupele z Lesního pramene, suché plynové koupele CO2, slatinné zábaly, k dispozici jsou různé druhy masáží, elektroterapie, rehabilitace a další široké spektrum léčebných procedur.


GASTRONOMIE

Stylová restaurace Carlton nabízí českou i mezinárodní kuchyni včetně dietních menu. Snídaně a večeře se podávají formou bohatého bufetu, obědy jsou servírované, k dispozici je salátový bufet.

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.