logo czlazne.cz

Lázeńská péče v Lázních Bechyně je poskytována ve dvou lázeňských domech. Novým centrem lázní je nový hotel Olga, kde se nachází přijímací kancelář, recepce, denní bar, ordinace, bazén s vířivkou, sauny a prostory pro poskytování léčebných procedur. V lázeňském domě Božena jsme pro Vás připravili klidné ubytování v hezkém prostředí, v účelně zařízených jedno a dvoulůžkových pokojích.

Lázně Bechyně
Lázeňský hotel Olga****
Lázeňský hotel Olga**** Vám nabízí moderně vybavené luxusní, nadstandardní i standardní ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích s televizí, rádiem, ledničkou a telefonem, vybavené koupelnou s WC a sprchovým koutem. Komfortní, rozměrné a velkoryse vybavené dvoulůžkové apartmány mají koupelnu s vanou, šatnu, ložnici a obývací pokoj s mini sound systémem, telefonem, ledničkou a televizí. Některé pokoje mají i přístup na balkónek. Veškeré lázeňské procedury, včetně plavání v bazénu, jsou poskytovány v přízemí hotelu, kde najdete i denní bar s možností občerstvení a příjemného posezení i nepřetržitě obsazenou recepci a ošetřovnu.

Lázeňský dům Božena

Pokoje v tomto klidném prostředí jsou vybaveny televizí, rádiem, ledničkou a telefonem, s koupelnou s WC a sprchový koutem. K dispozici je i dvoupokojový apartmán, s koupelnou s WC a sprchový koutem. Veškeré lázeňské procedury, včetně plavání v bazénu, jsou podávány v lázeňském hotelu Olga, kde najdete i denní bar s možností příjemného posezení a nepřetržitě obsazenou recepci a ošetřovnu.

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.