logo czlazne.cz

Areál lázní a hotelu je tvořen dvěma budovami, které patří k významným architektonickým památkám z počátku dvacátého století. Lázeňská péče je poskytována v budovách Vlasta a Přemyslovka.

Lázně Jupiter

V budově Vlasta, která je umístěna přímo na hlavní třídě a je označena jako Hotel Jupiter se nachází v přízemí stylová restaurace, která zajišťuje stravování pro klienty, je přístupná veřejnosti a má ještě velmi příjemnou venkovní terasu.

V prvním patře této budovy je pak ředitelství lázní, vyšetřovna lékaře, tělocvična s posilovnou a jsou zde poskytovány některé druhy procedur. V budově je k dispozici reprezentační salonek, který lze využít k různým slavnostním příležitostem.

Druhá budova, umístěná ve dvoře oploceného areálu a vzdálená od první budovy dvacet metrů se jmenuje Přemyslovka. V přízemí této budovy se nachází recepce, jsou zde realizovány další procedury a nachází se zde většina ubytovací kapacity.

 

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.