logo czlazne.cz

Spa resort Tree of Life leží v malebném lázeňském městečku Lázně Bělohrad a najdete zde luxusní hotel s exkluzivním lázeňským zázemím včetně balneoterapie, fyzioterapie, elektroterapie, slatinných procedur a bazénu.

V Organic & Garden Spa můžete vyzkoušet saunu, sanárium, Kneippův chodník, parní kabinu či venkovní vířivku po celý rok.

Hotel má prostorné dvoulůžkové pokoje, elegantně zařízené a klimatizované. Apartmány o velikosti 90m2 mají oddělenou obývací část, kuchyňský koutek a velkou koupelnu. Všechny pokoje mají slunečné balkony. Hotel má 2 restaurace, ve kterých se můžete těšit na široký výběr pokrmů. Restaurant Vernissage nabízí všechna jídla formou teplých a studených bufetů.

Intimní restaurant Romantica Vám nabídne úžasnou kulisu k bohatému menu a originální vinotéku s velkým výběrem místních i světových vín. Hotel stojí na břehu malého jezera a poskytuje ideální výchozí bod pro vycházky, cyklistiku, minigolf a tenis. Není odtud daleko do ZOO ve Dvoře Králové a na výlety na hřebeny Krkonoš. Praha je vzdálena asi 80 minut cesty autem.

 

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.