logo czlazne.cz

Na srdce jsou Poděbrady s tradicí, kvalitou a individuálním přístupem k hostům od roku 1908. Lázně Poděbrady, a.s. jsou největší lázeňskou společností ve Středních Čechách známou především díky úspěšnému lázeňství již od roku 1908.

Lázně Poděbrady vycházejí ze stoleté tradice a snaží se zcela využívat unikátních účinků přírodního zdroje minerální vody. Léčebné kúry jsou klientům doporučovány na základě jejich zdravotního stavu a jsou v souladu s nejmodernějšími léčebnými metodami.

Lázně Poděbrady se specializují na léčbu
Onemocnění oběhového systému
Nemoci z poruch výměny látkové
Nemoci pohybového aparátu – zejména bolestivých stavů páteře a velkých kloubů
Relaxační wellness pobyty
V zařízeních akciové společnosti Lázně Poděbrady můžete relaxovat celý rok i v rámci tématických relaxačních wellness pobytů různé délky a zaměření. Vybrat si můžete z nabídky balíčkových a cenově zvýhodněných víkendových a týdenních pobytů.

Lázně Poděbrady disponují širokým spektrem ubytovacích kapacit. Klienty přijíždějící na relaxační a wellness pobyty ubytováváme ve *** hotelech Zimní lázně, Libenský a Libuše a ve **** hotelu Zámeček.

Hotel Zámeček **** a restaurace Modrý salonek
Unikátní architektonický skvost z 20. let minulého století je zasazen do krásného prostředí lužního lesoparku v blízkosti řeky Labe i centra Poděbrad. Hotel prošel citlivou rekonstrukcí a nabízí svým hostům moderní komfort ve stylovém prostředí. Využijte možnost ubytování, balneo procedur a nebo pronájmu konferenčních prostor. Hotel Zámeček zve i do stylové restaurace Modrý salonek na své gurmánské speciality dle gastronomického kalendáře na rok 2013. Modrý salonek můžete využít i pro uspořádání různých konferencí, soukromých akcí, svateb, oslav a rodinných setkání.

Hotel Zimní lázně ***
Nově zrekonstruovaný lázeňský hotel vhodný i pro náročnou klientelu. Je umístěn v klidné ulici poblíž lázeňské kolonády, je propojen prosklenou spojovací chodbou s hotelem Libenský. Ubytovací kapacita hotelu je 87 lůžek, z toho 9 jednolůžkových, 37 dvoulůžkových pokojů a 2 apartmá.

Hotel Libuše ***
Hotel Libuše je zrekonstruovaný lázeňský hotel ve středu města situovaný v okraji lázeňského parku. Lůžková kapacita objektu činí 64 lůžek. Hostům jsou k dispozici 2 jednolůžkové, 28 dvoulůžkových pokojů a 3 apartmá.

Hotel Libenský ****
Nově zrekonstruovaný hotel Libenský je hlavním lázeňským domem a.s. Lázně Poděbrady. Objekt ležící ve středu lázeňské kolonády, patří svou polohou a kompletnost nabízených služeb k nejvyhledávanějším hotelům v Poděbradech.

V rámci Poděbrad a okolí je široká možnost sportovního a kulturního vyžití. Přijeďte do Poděbrad, svěřte se do rukou specialistů a naučte se žít zdravěji. Opravdové lázně v královském městě. Dobrá dostupnost autem i vlakem. Přijeďte sami, s rodinou nebo přáteli, na víkend či dovolenou.

Hotel Bellevue Tlapák ****
Tradiční poděbradský hotel nově v nabídce Lázní Poděbrady, a. s.! Hotel Bellevue Tlapák nabízí čtyřhvězdičkový komfort v samém srdci Poděbrad. Nachází se na lázeňské kolonádě s vyhlídkou na květinové hodiny. Veškerý interiér je nově zrekonstruovaný.

V hotelu je k dispozici 40 dvoulůžkových pokojů a 4 apartmány. Na pokojích je hostům k dispozici televize, fén a trezor a po celém hotelu je k dispozici Wi-Fi připojení na inernet zdarma. Za poplatek je k dispozici hotelové parkoviště. Hotel nemá vlastní balneoprovoz, procedury jsou poskytovány v sousedním hotelu Libenský.

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.