logo czlazne.cz

Spa Hotel Felicitas**** byl otevřen v březnu 2007 a za krátkou dobu se stal vyhledávaným cílem hostů, kteří touží po příjemné relaxaci a zlepšení zdraví.

Spa Hotel Felicitas nabízí široký komplex služeb pod jednou střechou (ubytování v moderně vybavených pokojích, stravování, balneo-rehabilitační centrum, wellness centrum, bazén s vířivkou, kongresové centrum, podzemní garáže, atd.)

Poloha
Spa Hotel Felicitas se nachází pouhých 50 km od Prahy, 60 min od letiště Ruzyně, v lázeňském městě Poděbrady. Právě v polabské nížině v okrese Nymburk se v nadmořské výšce 185 m. n. m. toto město rozkládá. Hotel má ideální polohu přímo na lázeňské kolonádě naproti centrální fontáně. Nachází se 100 metrů od vlakového i autobusového nádraží, 300 metrů od Jiřího náměstí a od poděbradského zámku a má také snadný přístup k dálnici D11.

Parkování
Podzemní garáže - je třeba rezervovat předem, cena 150,- Kč /den.
Venkovní parkování před hotelem - cena 50,- Kč/den.

Pokoje
Celková kapacita hotelu je 104 lůžek v 52 pokojích, z toho 50 dvoulůžkových pokojů a 2 apartmány. Pokoje lze dovybavit přistýlkou. Komfortně zařízené pokoje odpovídající standardu **** hotelu jsou vybaveny TV-SAT, rádiem, telefonem s přímou linkou, trezorem, minibarem, koupelnou se sprchou a fénem. Jsou zařízeny moderním nábytkem, prostornou manželskou postelí, která se dá rozdělit na 2 samostatná lůžka a menší předsíní. Část pokojů má možnost kabelového připojení k internetu případně wifi připojení. V hotelu je k dispozici 1 bezbariérový pokoj. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Apartmá

Apartmá mají rozlohu 90m2 a kromě standardní výbavy nabízí koupelnu s vanou i sprchou, WC + bidet, vestavěný kuchyňský kout. Apartmá je i vhodným prostorem pro menší obchodní jednání či pracovní schůzky.

Dvoulůžkový pokoj

Pokoj se standardním vybavením a celkovou rozlohou 22m2

Twin pokoj (oddělené postele)

Většina pokojů v hotelu se dá využít také jako TWIN pokoj s oddělenými lůžky. Část pokojů má lůžka již pevně oddělená, a to do tvaru L. Vybavení těchto pokojů je shodné se standardním dvoulůžkovým pokojem.

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.