logo czlazne.cz

Promo team

Image

Kdo jsme?

Jsme společenství lidí, kteří se již dlouho znají a většinou působí v několika firmách, jež mají zájem podpořit dobrou věc a také své lidi spojovat.

Jako spolek chceme jednak podporovat zajímavé dobročinné aktivity, jednak organizovat společné sportovní akce, abychom podpořili zdravý životní styl našich členů.

Protože tím, že si půjdeme někam zaběhat, těžko vytvoříme zdroje na zmíněné dobročinné aktivity, spojujeme naše sportovní působení s propagací značek a firem, které naopak podpoří naši činnost.

Projekty, které hodláme z našich skromných zdrojů podpořit, musíme dobře znát a požadujeme, aby byly lokální. Díky osobní znalosti podporovaných projektů a místnímu působení můžeme garantovat, že námi získané zdroje budou plně využity na vybraný projekt.

2/2021 Zimní 15: nový zimní výběh na 15 km, kterému předcházely 15°mrazy. Nakonec to bylo moc fajn a zase jsme vybrali nějakou tu kačku pro Hospic sv.Kleofáše.

12/2020 Doběhná 360: společné zakončení pololetní výzvy, která (snad) nastartovala novou každoroční tradici. Doufáme, že příští rok si nebudeme muset dávat svařák a medaile venku na mrazu, ale budeme zas normálně fungovat.

12/2020 Čertovská 10: další společná akce pořádaná našimi kolegy. První závod na sněhu po dlouhé době.

10/2020 Podzimní 10: tak je zase vše zrušeno a jsme zavření doma……ale nevzdáváme se a pořádáme si vlastní běh, nyní se sbírkou pro Adru.

10/2020 Night run: poslední akce před podzimním lockdownem. Zřejmě na dlouhou dobu naposledy, kdy jsme si společně zaběhli větší oficiální akci a pak si mohli dát pivo v hospodě….

09/2020 Vltava Run: znovu vrchol sezóny….námi milovaný štafetový běh ze Šumavy do Prahy byl letos trochu narušený karanténou, ale přesto skvělý, jako vždy. Tu atmosféru jsme jinde nezažili.

09/2020 Kolem Světa: již tradiční třeboňská akce pro náš tým, jako vždy námi hojně obsazená. A opět jsme byli jako tým na bedně, letos to bylo (k našemu velkému překvapení) 2.místo.

08/2020 Dračí lodě: první společná záležitost na této velmi zvláštní lodi. Po dvou trénincích rovnou na závody….a kupodivu jsme nebyli poslední…ani předposlední….Skvělý způsob, jak společně strávit teplý letní den.

07/2020 Run tour České Budějovice: velká akce posunutá z původního jarního termínu…díky této změně nás nebylo tolik, jako obvykle.

06/2020 Třeboňská 25: zatím náš nejdelší závod, kde bylo možno běžet, běžet ve štafetě nebo jet na kole….6 statečných dalo v úmorném vedru během celých 25. Opět sbíráme, nyní pro hendikepovanou Majdu. Akce, kdy naše počty trhaly rekordy ?

05/2020 Okolo Světa: ….po našem podruhé: neoficiální závod okolo Světa, kdy zase sbíráme na dobré účely – znovu pro Hospic sv.Kleofáše.

05/2020 Horská výzva: ….letos po našem, protože oficiální horská výzva je zrušena. I tak jsme si kopce v Novohradských horách moc užili. První z akcí, kde sbíráme příspěvky – tentokrát pro Hospic sv.Kleofáše.

05/2020 Charity run: doba není lehká, ale myslíme i na ostatní a přes Charity run přispíváme na dobré účely.

04/2020 Tour de Rožmberk: lockdown nás zavřel, zrušil všechny závody, ale my se nedáme ? Při respektování všech opatření si děláme své vlastní týmové akce na 17km okruhu okolo rybníky Rožmberk.

03/2020 Vožický vytrvalostní běh: naše premiéra na této převážně trailové 14 km trati. Den, kdy se k nám připojil nováček Martin, který takto prý učinil nejhorší rozhodnutí svého života

02/2020 Lipno Ice maraton: Lipno Ice (Half)maraton 2020....znovu na tomto závodě za úplně jiných podmínek - spousta slunce, skoro žádný led, trasa po souši...vlastně pohoda :D  Akce jen pro pravé Lázeňské šviháky :D

02/2020 Winter run České Budějovice: naše oblíbená hromadná zimní akce, které se účastní skoro všichni Lázeňští šviháci a Lázeňské běhny . Za jarního počasí jsme si užili přijemné 4km.

01/2020 T1 maraton České Budějovice: podruhé na této halové akci. Letos dokonce společně se štafetou třeboňských teakwondistů. Naší ambicí bylo zlepšit čas (povedlo) a neskončit poslední, tedy předběhnout partenrkou štafetu (také se povedlo). S časem 3:49 jsme byli 11. ze 13 štafet. Skvělý start do nového roku.

12/2019 Ještěd Sky Race: Náš první větší pokus v kopcích s cílem jen doběhnout. MOc pěkná akce, i když jsme do cíle dorazili jen 3 ze 4.

10/2019 Třeboňský maraton: Lázeňská cestovní resp. Třeboň lázně.cz jsou sponzory této vynikající akce nabízející maratonskou a půlmaratonsou trať v krásné přírodě Třeboňska. Letos náš tým čítal 6 běžců, takže na trati jsme byli opět vidět.

10/2019 Běh pro hospic: Třeboň, charitativní běh pro hospic, to je také už naše tradiční štace. A scházíme se na ní ve velkém počtu, přičemž využíváme možnosti startovat jak na klasice okolo Světa (ca 12 km), tak i na krátké trati pro svátečbí běžce (4 km) :)

10/2019 Night run: zpátky na jihu Čech - tentokrát v Č.BUdějovicích na zážitkovém běhu Night run. Pro Janu to byla příležitost si poprvé vyzkoušet desítku :)

09/2019 Noční běh od Aquafora: tentokrát zase jiné lázně a to Františkovy Lázně. V průběhu pracovní cesty do Frantovek jsme si připlánovali i tento 5km běh. Rodinná atmosféra na startu, pohoda na trati.....a celkově umístění někde v polovině pole. Užili jsme si to :)

09/2019 Kolem Světa: tradiční akce, které se účastníme každoročně........vždy skvěle připravené a s perfektní atmosférou. Letos jsme ji však pojali příliš na pohodu a jako tým jsme neobhájili loňské 3.místo a skončili čtvrtí. Tak třeba příště zase. Stajnou trať si zopakujeme v říjnu na běhu pro hospic :)

Českobudějovickým půlmaratonem nám skončila předprázdninový běžecká sezóna a podzimní začne zítra během kolem Světa v Třeboni....tak jsme se v létě snažili provětrat naše "dresy" alespoň při aplských výšlapech a popolézání po via ferrátách v Dolomitech a Solné komoře.

06/2019 Půlmaraton České Budějovice: naše skvelá parta opět na tradičním budějovickém půlmaratonu - kolegyňky se podělili o štafetu a pánové nyní letos všichni pokořili (i přes různé problémy) celou půlmaratonskou trať. Sláva vítězům :)

05/2019 Adra run Run: na poslední chvíli jsme se rozhodli, že poběžíme, ale stálo to za to. Skvěle připravená akce, velmi milá, příjemný běh jen Stromovkou, opět jsme se sešli v hojném počtu...a k tomu jsme i přispěli na dobrou věc. Příští rok určitě znovu :)

05/2019 Vltava Run: jeden z vrcholů naší letošní závodní sezony je za námi. Mnozí jste se mne ptali, jaké to bylo? SUPER. Jak řekla Mária, když jsme se vraceli v neděli večer domů: "jako bych byla 14 dní na táboře"...těch 14 dní jsme stihli za den a půl :) Co to znamená v datech?
- 35:25 hodin na trati
- 43 hodin trval závod včetně dopravy
- za 2 noci jsme spali cca 3,5 hodiny
- uběhnuto 360 km, mých vlastních z toho cca 34,5
- nastoupáno zhruba 5.500 výškových metrů, mých vlastních z toho cca 580
- 12 lidí, kteří fungovali jako1

Doufám, že to příští rok zase vyjde .https://budejovice.rozhlas.cz/tym-vedeny-moderatorkou-hankou-soberovou-zvladl-extremni-zavod-vltava-run-7933344?fbclid=IwAR0lQik9OwbaxZYZqclAE4CbEFhWJDo9JrXv8qbvWj6tGppReVlnmdYCDBs

05/2019 Vltava Run: pilně se připravujeme na asi nejzajímavější závod naší letošní sezóny - Vltava Run. 360km ze Šumavy do Prahy je trasa na kterou se opravdu těšíme :) A nejsme v tom sami. Je nám potěšení startovat v rámci týmu Český rozhlas České Budějovice se skvělou partou lidí. Kdyby Vás zajímaly podrobnosti, můžete je najít na tomto odkazu: https://budejovice.rozhlas.cz/pobezi-ze-sumavy-do-prahy-dnem-i-noci-stafeta-ceskeho-rozhlasu-se-chysta-na-7890234?fbclid=IwAR2hLg7JGAHhQDvuXVTEpi22nJMkeHljeAiQBC94l-yJwGkIgrzk68RZsnY a pokračování na tomto odkazu: https://budejovice.rozhlas.cz/operni-pevec-it-manazer-trener-taekwon-do-moderatorka-ti-vsichni-pobezi-7897437?fbclid=IwAR1LfJSuHHLYO-ZuieMj78fW9ZZkci6l44YlaXMsFqCToFtcoT8cDx1lqSU  

04/2019 Horský maraton: Zážitková trasa: novinka v akcích, které jsme se pokusili absolvovat. První trail, kde jsme "šířili slávu naší firmy".

04/2019 Run tour České Budějovice: naše zatím nejpočetnější akce, které se účastnili všichni stálí Lázeňští šviháci a Lázeňské běhny a mnozí nepravidelní. Za fantastického počasí jsme si užili přijemných 5km a někteří z nás dosáhli i na své osobní rekordy.

02/2019 Lipno Ice maraton: Lipno Ice (Half)maraton 2019....jaké to bylo? Směs dojmů, skvělý zážitek, nádherný den, fantastické počasí, příšerný terén, na kterém se místy (dlouhými místy) nedalo běžet, výborná polévka (nejen) u vodních záchranářek na km 8 resp. 14, mokro v botách od 1,5 km, posledních 5 km stříkající ledová voda z tenisek, neskutečné šmajdání v těžkém sněhu, který klouzal na všechny strany, parádní akce, Petr, který nechal slivovici na chatě.......už se těším za rok znovu ? Akce jen pro pravé Lázeňské šviháky :D

02/2019 Winter run České Budějovice: tradiční zimní akce, které se účastní skoro všichni Lázeňští šviháci a Lázeňské běhny (i když letos to zrovna neplatilo). Za výborného počasí jsme si užili přijemné 4km.

01/2019 T1 maraton České Budějovice: premiérová účast Lázeňských šviháků na této halové akci. Protože jsme od podzimního Třeboňského půlmaratonu neběhali, naší ambicí bylo neudělat ostudu. Až do posledních kol jsme bojovali o 4.místo, ale nakonec jsme skončili na krásném 6. místě (ze 6 štafet) :) Skvělý start do nové sezóny.

Třeboň

Třeboň

Lázeňské město Třeboň se nachází v Jižních Čechách, přibližně na půli cesty mezi Českými Budějovicemi a Jindřichovým Hradcem, v malebné nížinné oblasti zvané Třeboňská pánev.
Luhačovice

Luhačovice

Luhačovice nabízejí svým návštěvníkům, mnoho možností, jak strávit volný čas. Přímo ve městě je mnoho historických staveb a kulturních památek.
Lázně Aurora

Lázně Aurora

Lázeňské pobyty. Objevte blahodárnou sílu třeboňské slatiny v Lázních Aurora. Máme pro Vás širokou nabídku lázeňských pobytů plných kvalitních lázeňských procedur.
Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Mariánské Lázně jsou tradiční lázně s uvolňujícími zážitky.